Multifunctionele deurdrangers
 
Model 1500
   

De AXIM 1500 hydraulische deurdranger kan volledig worden ingesteld tussen 15 en 58N. De hoofd- en stelarm zijn van geperst staal en berekend op “zware” deuren. Maximale deurbreedte; 140cm. Normale sluitdemping; via het regelventiel “A” kan de sluitsnelheid tussen 180º en 15º worden ingesteld. Eindslag instelling; via het regelventiel “B” kan de eindslag exact worden ingesteld. Ook verkrijgbaar met glijarm!

 
Model 1000
 

De AXIM 1000 hydraulische deurdranger is een voordelige deurdranger, welke multifunctioneel toepasbaar is. Deze deurdranger is volledig instelbaar is bovendien conform EN1154 getest. Verkrijgbaar in 2 sterktes.

 
Model 3000
   

De AXIM 3000 hydraulische deurdranger is een voordelige deurdranger, welke multifunctioneel toepasbaar is. Deze deurdranger is volledig instelbaar en heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Verkrijgbaar in 2 sterktes.

   
Model 8800
   

De AXIM 8800 hydraulische bovendorpel inbouw deurdranger is verkrijgbaar in 3 verschillende sterktes. Deze deurdranger is volledig instelbaar en biedt een architectonische oplossing voor een verborgen installatie in aluminium bovendorpels.

   
Model 3700MC

Deze hydraulische inbouw deurdranger is instelbaar (sterkte 2-4) en wordt geleverd inclusief schaar/glijarm. Deze deurdranger is volledig instelbaar en biedt een architectonische oplossing voor een verborgen installatie in houten deuren.

 
DIGIWAY Deurautomaten
De DIGIWAY deurautomaten zijn verkrijgbaar met knikarm en/of glijarm, voor naar buiten cq. naar binnendraaiende deuren.